instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

OK Bečej: Tri meča – tri poraza

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 15. novembar 2021. • 14:25 •

OK Bečej: Tri meča – tri poraza

Odbojkaški klub Bečej pretrpeo je i teći poraz, proteklog petka savladan je od ekipe Banat iz Vršca rezultatom 3:1, po setovima 20:25,25:23, 23:25 i 20:25.

Nije ovo bilo tako bledo izdanje Bečeja uzmu li se u obzir svi problemi koji ih prate od samog početka prvenstva u vidu povreda i bolesti sa igračkim kadrom. Parirali su Banaćanima u sva tri seta, ali su na kraju ipak u poslednja dva posustali.

Vodili su domaći u prvom delu utakmice, da bi tek u polovini seta kada je bilo 15:15 gosti okrenuli rezultat u svoju korist i završili set sa 20:25.

U drugom setu Bečejci uspevaju da slave i to sa konstantnim „bežanjem“ sa poenom ili dva. Ipak zapretili su gosti pred sam kraj ovog dela jer su pri rezultatu 24:19 uspeli da vežu čak četiri poena i smanje na 24:23. ipak Bečej dolazi do toj poena i odlazi se na kratak odmor sa 1:1 u setovima.

U trećem setu isti rezultat ali u korist gostiju 23:25, dok je četvrti i poslednji set takođe pripao Vrščanima sa 20:25.  

Nakon petog kola ekipa Bečeja odigrala je samo tri meča, nije ostvarila ni jednu pobedu pa se samim tim osamila na dnu tabele sa nula bodova, a ono što iz naredno očekuje jeste Šumadija iz Aranđelovca koja je na drugoj poziciji na tabeli.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena