instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

KMF Bečej 2003: Nakon pobede gostovanje u Novom Pazaru sa „desetkovanim“ sastavom

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 15. novembar 2021. • 14:28 •

KMF Bečej 2003: Nakon pobede gostovanje u Novom Pazaru sa „desetkovanim“ sastavom

Nakon šestog odigranog kola Prve futsal lige Srbije i ubedljive pobede nad Ivanjicom od 5:2, KMF Bečej 2003 izborio se za drugu poziciju na tabeli gde deli isti broj bodova sa ekipom Loznica Grad i Novim Pazarom, dok samo tri boda ima više prvoplasirano Vranje.

U meču igranom prošlog petka na parketu sportskog centra „Đorđe Predin Badža“, momci sa Tise jesu slavili, ali su ostali igrački oslabljeni za naredna kola, što će zadati dodatne muke treneru Igoru Šošu u sledećih nekoliko utakmica.

Korać, Živić, Arđeljan, Novaković, Stanojević, samo su neki od igrača koji su sedeli su na tribinama ili su odlučili povređeni i prehlađeni da pokušaju da zaigraju.

U prvom delu utakmice domaći su uspeli da naprave razliku od 3:1 i tako sa blagom prednošću odu na odmor, dok su u drugom sa još dva gola uspeli da obezbede sebi nova tri boda.

Prvi gol postigao je Bodonji u sedmom minutu meča, izjednačujući postiže Rakić u 10. U 15. minut iz okreta Golub povisuje na 2:1, a do samog kraja prvog poluvremena zbog nagomilavanja prekršaja, Živkucin iz najstrože kazne postiže gol za koačnih 3:1 u prvom delu meča.

U drugom delu utakmice gosti kreću sa svih pet igrača u napad što u dva navrata kažnjava Novaković i to u 24. i 29. minutu meča. Drugi gol za goste postigao je je Milanović koji je uspeo da smanji razliku na

U narednom sedmom kolu desetkovani sastav KMF Bečej 2003 putuje u Novi Pazar gde će pokušati da osvoji nove bodove i tako učvrsti svoju poziciju pri vrhu tabele.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena