instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

Kuglanje: Nakon pet nedelja pauze Vojvodina uknjižila pobedu

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 9. novembar 2021. • 11:05 •

Kuglanje: Nakon pet nedelja pauze Vojvodina uknjižila pobedu

Kuglaški klub Vojvodina iz Bačkog Gradišta nakon pet nedelja pauze zbog nastupa ekipa na evropskim kupovima i seniorskog Svetskog prvenstva, nastavio je sa takmičenjem u Prvoj ligi Srbije grupa Vojvodina.

Bilo je mnogo vremena za odmor ali i za treniranje u proteklih meseca dana koliko su bili slobodni kuglaši, ali ono što je i dalje veliki problem za klub jeste da je određeni broj igrača Vojvodine bolestan ali i povređen.

Kada je reč o proteklom meču koji je igran u Novom Bečeju, iako sa skrpljenim timom, kuglaši iz Bačkog Gradišta ostvarili su pobedu nad trećeplasiranom ekipom Spartak iz Debeljače rezultatom 7:1 odnosno 3.253 : 3.211. Najbolji rezultat u ekipi Vojvodine imao je Milan Kaćanski 576 čunjeva, a kod gostiju Marinko Đurić 550 čunjeva. Ostali igrači iz Bačkog Gradišta su postigli sledeće rezultate : Danijel Tomić 529, Stefan Vojnović 529, Marko Erdeljan 565, Đorđe Kaćanski 492 i Hunor Radatovič 562. čunja.

Narednog vikenda kuglaši Vojvodine putuju u Apatin, gde će u Banji Junaković pokušati da izbore novu pobedu protiv bivšeg superligaša Apatina.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena