instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

Vaterpolo: Nakon poraza kod kuće, gostovanje lideru na tabeli

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 8. novembar 2021. • 13:06 •

Vaterpolo: Nakon poraza kod kuće, gostovanje lideru na tabeli

Vaterpolisti Bečeja ni nakon četvrtog kola Prve A lige Srbije nisu uspeli da upišu bodove. Protekle subote savladani su na svom bazenu od ekipe TAŠ-a sa 7:11, po četvrtinama 0:3, 1:3, 5:2, 1:3.

Kako ističe trener Bečeja Goran Krstonošić ovaj rezultat je donekle i bio očekivan, jer je ekipa TAŠ-a ozbiljan tim sa mnogo starijih i iskusnijih igrača, te da ovo nije bio meč gde su se očekivali bodovi. Međutim utakmica sama po sebi, a pogotovo treća četvrtina pokazala je da i nije baš tako.

Već na kraju prve četvrtine odlazi se na kratak predah sa tri gola u domaćoj mreži. U drugoj četvrtini Bečejci postižu gol, ali onda Beograđani do poluvremena odskaču na 1:6. U trećem delu utakmice domaći čak pet puta uspevaju da savladaju protivničkog golmana i sustignu goste na samo dva razlike, ali se do samog kraja meča ne održava kontinuitet dobre igre i koncetracija, što je ishodovalo da ekipa TAŠ-a odnese sva tri boda iz Bečeja sa rezultatom 7:11.

U listu strelaca za tim Bečeja upisali su se Tanasković, Bošković, Velimirov i Dorić po jednom dok je Trapara postigao tri gola.

U narednom petom kolu Prve A lige ekipa Bečeja putuje u Novi Beograd, gde će je ugostiti prvoplasirani tim NBG Vukovi.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena