instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

Odbojka: Beogradski Železničar ipak bolji od Bečeja

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 1. novembar 2021. • 12:18 •

Odbojka: Beogradski Železničar ipak bolji od Bečeja

Odbojkaši Bečeja savladani su u minulom trećem kolu Prve B lige Srbije od dugogodišnjeg superligaša i prvoligaša Železničara iz Beograda sa 3:0, po setovima 25:19, 25:19 i 26:24.

Veliki pehovi, što se tiče bolesti igrača i dalje prate ekipu Bečeja, što je najveći problem čitavog tima, zbog čega su dva vezana poraza i bila očekivana ističe trener Milivoje Radisavljević.

U prvom setu vodila ravnopravna borba. Vodili su domaći sve do 13:9, kada Beograđani vezuju osam bodova i odlaze na 17:13. održavajući razliku ekipa Železničara završava set u svoju korist sa 25:19.

Drugi set i isti rezultat ali nešto drugačija igra. Dok su gosti uspevali da dođu do dva ili tri poena, domaći su upisivali po jedan, pa je tako i drugi set završen u korist Beograđana.

U trećem delu utakmice ekipa Bečeja je tek na samom kraju seta uspela da okrene rezultat u svoju korist na 23:22, ali na razliku do kraja i ovaj set dobio tim Železničara 26:24. 

U narednom četvrtom kolu Bečejci putuju u Novi Sad, gde će ih ugostiti ekipa Vojvodina 2 koja je na četvrtoj poziciji sa 6 bodova.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena