instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

Fudbal: Bečejci u nadoknadi upisali sva tri boda

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 1. novembar 2021. • 12:20 •

Fudbal: Bečejci u nadoknadi upisali sva tri boda

Fudbaleri Bečeja u minulom 12. kolu Srpske lige Vojvodina uspeli su da izbore nova tri boda i to u poslednjim minutima utakmice. Na Gradskom stadionu kraj Tise savladan je Dinamo iz Pančeva sa 2:1. u nadoknadi vremena.

Kako ističe trener Bečeja Branko Savić, ponovo se na delu pokazalo nepisano pravilo da je jako teško kada se prvoplasirani tim sastaje sa timom koji je na dnu tabele.

Mislili su navijači Bečeja da će se na odmor otići bez golova, što se ipak nije desilo, ali i da će igrači Dinama do kraja utakmice odneti jedan bod kući, što se takođe nije desilo,jer je Tomčić je razuverio prisutne u 94 minutu.

Igrao se 40. minut kada Dražić prolazi po desnoj strani, ubacuje, a onda „iz popravnog“ pronalazi Savanovića koji je sa peterca siguran za 1:0.  

Gol za goste u 58. minutu postigao je Milinković, i to sa nekih 16 metara za 1:1, dok su Bečejci iz kornera uspeli da preko već pomenutog Tomčića u poslednjim minutima savladaju goste, upišu nova tri boda i tako se ponovo pozicioniraju na sam vrh tabele.

U narednom 13. kolu ekipa Bečeja gostovaće u Rumi tamošnjem 1.Maju, koji se nalazi na šestoj poziciji sa 20 bodova.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena