instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

Fudbal: Gradištanci kroz Kup PFS Subotica prekinuli loš niz

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 28. oktobar 2021. • 13:40 •

Fudbal: Gradištanci kroz Kup PFS Subotica prekinuli loš niz

Nakon dva poraza koja su upisali u minulom periodu ligaškog dela, ekipa Vojvodine iz Bačkog Gradišta, uspela je da prekine loš niz i da kroz osminu finala Kupa područnog fudbalskog saveza „Subotica“ savlada po drugi put u roku od 17 dana ekipu Sente ali ovog puta sa 2:0.

Prvi gol na utakmici postigao je Topić. Nakon centaršuta Nenada Kudrića, Stjepanovićev šut glavom brani golman Sente Šmit, a odbijenu loptu sa nekih 11 metara već pomenuti Topić zakucava u gornji desni ugao za jedan nula, što je i bio konačan rezultat prvog dela meča.

Drugi gol, odnosno akcija pre samog pogotka otpočeta je sa polovine terena. Nakon prekršaja na sredini igrališta, Pelengić „vuče“ loptu blizu šesnaesterca, potom upošljava Bratislava Jelić na petercu, gde je ovaj siguran za konačnih 2:0.

Nakon ove utakmice ekipu Vojvodine očekuje meč 12. kola Vojvođanske lige Sever, a na stadionu u Bačko Gradište dolazi četvrtoplasirana Bajša.

Ono što je najbitnije nakon ovog meča je da nije bilo povreda, i da se dobar deo tima oporavlja od istih, ali i od drugih zdravstvenih tegoba, pa će se tako, trener Vojvodine Oto Barta u narednom meču naći na slatkim mukama, što i sam ističe.

Podsetimo još jednom meč sa Bajšom igra se u nedelju sa početkom od 13:30.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena