instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

FK Vojvodina: Jednim golom do nova tri boda

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 11. oktobar 2021. • 14:23 •

FK Vojvodina: Jednim golom do nova tri boda

Fudbalski klub Vojvodina iz Bačkog Gradišta u jučerašnjem meču 9. kola Vojvođanske lige Sever, ugostio je ekipu Sente, a nakon devedeset minuta igre pobeda je pripala Gradištancima, koji su minimalnim rezultatom od 1:0 savladali goste.

Ovo je Vojvodini treća uzastopna pobeda, za sada je u devet kola upisala pet pobeda, tri remija i jedan poraz. Sa ovakvim skorom ekipa iz Gradišta nalazi se na četvrtoj poziciji, sa 18 bodova koliko imaju i drugoplasirana Bajša i trećeplasirana Bačka 1901 iz Subotice.

Kada je reč o jučerašnjoj utakmici, viđen je jedan pena, jedan crveni karton i jedan gol. Domaćini su imali konstantu dominaciju u toku prvog dela utakmice, dok su gosti „pokazali zube“ tek kada su ostali sa igračem manje i krenuli u sve ili ništa.

Prvi i jedini gol na meču postigao je Bratislav Jelić u 12. minutu utakmice, a izgledne šanse u prvom delu imali su još i Nenad Kudrić, Topić i Janković.

Kada je reč o drugom delu utakmice mnogo manje šansi i prilika imali su i jedni i drugi te tako beležimo samo priliku Stjepanovića i propušteni penal Vojvodine u 60. minutu kada golman Sente Šmit brani Nenadu Kudriću najstrožu kaznu.

Ono naredno što očekuje ekipu Vojvodine jeste još jedno domaćinstvo, a na teren u Bačko Gradište naredne nedelje dolazi ekipa Stanišića koje je trenutno prvoplasirana na tabeli.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena