instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

Na Gradskom stadionu kraj Tise savladan i Radnički iz Zrenjanina

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 4. oktobar 2021. • 13:58 •

Na Gradskom stadionu kraj Tise savladan i Radnički iz Zrenjanina

Omladinski fudbalski klub Bečej 1918 u okviru osmog kola Srpske lige Vojvodina savladao je na Gradskom stadionu kraj Tise Radnički iz Zrenjanina sa 2:1 i tako sa 19 bodova ostao na čelu tabele.

Kada je reč o samoj utakmici, igrala se u dva potpuno različita poluvremena. Prvi deo utakmice protekao je u otvorenoj igri i jednih i drugih kao i u apsolutnoj dominaciji Bečeja. Glavni akteri Dražić i Savanović pretili su više od pet puta gostima i to svi put po desnoj strani. Jednu od takvih prilika iskoristili su u 6. minutu, kada je Bečej poveo sa 1:0, dok je drugi gol na asistenciju Dražića postigao Šormaz u 44. minutu za konačnih 2:0 u prvom delu utakmice.

U drugom poluvremenu gosti preko Runjevca u 46. minutu smanjuju prednost Bečeja na 2:1, i tako menjaju čitav tok utakmice. Do kraja meče Bečejci su grčevitom borbom sačuvali razliku i na kraju zasluženo upisali nova tri boda.

U narednom devetom kolu ekipa Bečeja putuje u Kulu, gde će protiv tamošnjeg Hajduka koji je 12. na tabeli sa sedam bodova, pokušati da dođe do nova tri boda.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena