instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

KMF Vranje pobednik prvog memorijalnog futsal turnira “Goran Stojisavljević Goga”

TV Bečej • Redakcija TV Bečej • 27. septembar 2021. • 19:04 •

KMF Vranje pobednik prvog memorijalnog futsal turnira “Goran Stojisavljević Goga”

Klub malog fudbala Vranje osvajač je prvog memorijalnog futsal turnira “Goran Stojisavljević Goga” koji se odigravao protekle subote i nedelje u sportskom centru “Đorđe Predin Badža”. Organizacuiju međunarodnog turnira potpisuju KMF Bečej 2003, Kancelarija za mlade opštine Bečej i Opština Bečej, a pokrovitelj turnira je predsednik opštine Bečej Dragan Tošić.

Ekipa Vranja u finalnoj utakmici bila je bolja od tuzlanskog Salinesa sa 4:3, dok su treće mesto osvojili domaćini koji su savladali ekipu Zemun samo pravo sa 5:1.

Za najboljeg igrača turira proglašen je Aleksandar Janjić iz KMF Vranje, Denis Isanović iz Salinesa nabolji je strelac memorijalnog turnira, dok je za golmana turnira proglašen Žarko Sokić iz ekipe Zemun samo pravo

Goran Stojisavljević Goga bio je dugogodišnji član Kluba malog fudbala Bečej 2003, on je boje Bečeja branio od 2008 do 2013 godine, a svojim aktivnim igranjem doprineo je njegovom napretku i razvitku.

Veliku podršku i zahvalnost sportski klubovi kao i KMF Bečej 2003 duguju lokalnoj samoupravi koja nesebično ulaže i potpomaže rad i funkcionisanje klubova u opštini Bečej.

Pored memorijalnog, turnir je bio i humanitarnog karaktera, a suma koja je sakupljena od prodaje ulaznica biće uplaćena za lečenje Alekse Prodanovića iz Bačkog Gradišta.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena