instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

Bačko Gradište spremno za sutrašnji „odbojkaški praznik“

TV Bečej • Redakcija TV Bečej • 10. septembar 2021. • 11:07 •

Bačko Gradište spremno za sutrašnji „odbojkaški praznik“

Odbojkaški klub “Libero” iz Bačkog Gradišta uz podršku Opštine Bečej i Kancelatrije za mlade opštine Bečej sutra 11. septembra biće domaćin četvrtog po redu međunarodnog turnira u odbojci na travi koji je od ove godine memorijalnog karaktera i nosi ime tragično preminule članice kluba iz Bačkog Gradišta “Paulina Pani Šoltiš”.

Veliki sportski događaj održava se na stadionu FK Vojvodina u Bačkom Gradištu, a defile učesnica i sam početak nadigravana na mrežama zakazan je za 9:30.

Na prošlogodišnjim turnirima učešće je uzimalo više od tridesetak klubova iz čitave Vojvodine i Republike Srpske sa preko 70 ekipa, gde je odbojkaško umeće na svakom turniru pokazalo od 500 do 700 devojčica, pa tako organizatori očekuju i u ovogodišnjem izdanju sličan broj učesnica.

Pored toga što je memorijalnog karaktera, turnir je ove godine i humanitarnog karaktera, jer će u toku celodnevnog takmičenja biti izložena kutija u kojoj će se sakupljati dobrovoljni novčani prilozi za pomoć u lečenju Alekse Prodanovića, koji je tragično nastradao u martu mesecu ove godine na putu ka Bisernom ostrvu. 

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Pregled vesti
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad