instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

KMF Bečej 2003: Počele pripreme za Prvu futsal ligu

TV Bečej • Redakcija TV Bečej • 2. septembar 2021. • 14:20 •

KMF Bečej 2003: Počele pripreme za Prvu futsal ligu

Klub malog fudbala Bečej 2003, koji se od ove sezone takmiči u Prvoj futsal ligi, otpočeo je pripreme sa dva pojačanja u svojim redovima, sa, kako je istakao trener Igor Šošo, proverenim igračima Milanom Živićem i Stefanom Stanojevićem, sa kojima klub može da bude stabilan prvoligaš. Prve pripremne utakmice očekuju ih već od predstojećeg vikenda, kada se sastaju sa ekipom SAS u Zrenjaninu, potom dočekuju Novi Bečej, pa putuju u Novi Sad, a poslednjeg vikenda u septembru očekuje ih turnir u Bečeju. Prvu utakmicu u prvenstvu igraju sa beogradskim FON-om, prošlogodišnjim pobednikom.

Prva futsal liga će ove sezone biti jača nego prethodne, ali Šošo smatra da, uz zadržavanje prepoznatljivih kvaliteta i uvođenje određenih novina, Bečejci mogu uspešno da odgovore izazovu.

Elitni rang takmičenja iziskivao je i promene u Stručnom štabu, pa će od ove sezone sa golmanima raditi profesor Ivan Mandić, trener golmana reprezentacije Srbije ispod 19 godina u futsalu i ekipe SAS iz Zrenjanina, a za pomoćnog trenera imenovan je bivši kapiten Bečejaca, Mita Kobiljski.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Pregled vesti
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad