instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

FK Vojvodina osvajač „Trofeja Bačkog Gradišta“

TV Bečej • Redakcija TV Bečej • 2. avgust 2021. • 16:45 •

FK Vojvodina osvajač „Trofeja Bačkog Gradišta“

Fudbalski klub „Vojvodina“ iz Bačkog Gradišta pobednik je 12. po redu „Trofej Bačkog Gradišta“, koji se odigravao minulog vikenda na stadionu SRC Đorđe Tapavica Džoja.

Ovogodišnji turnir od pređašnjih razlikuje se po tome što je bio humanitarnog karaktera, naime tokom dvodnevnog takmičenja sakupljan je dobrovoljni prilog namenjen Aleksi Prodanoviću članu kluba, koji je povređen u saobraćajnoj nezgodi kod Bisernog ostrva.

Što se tiče samih rezultata na turniru, u subotu su snage odmerili Vojvodina i Bačka iz Đurđeva a rezultat je bio 3:1 za domaće, dok je u drugom meču tek nakon izvođenja jedanaesteraca Mladost iz Turije savladala Preporod iz Novog Žednika.

Drugog dana turnira u borbi za treće mesto slavila je ekipa Preporoda iz Novog Žednika, dok je u finalnom meču ekipa Vojvodine sa 1:0 savladala Mladost iz Turije.

Ono naredno što očekuje ekipu Vojvodine jeste pripremna utakmica sa ekipom Bečeja koja će biti odigrana u sredu u Bačkom Gradištu sa početkom od 18 časova, dok će generalku odigrati u subotu sa Kozarom iz Banatskog Velikog Sela takođe na svom stadionu.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Pregled vesti
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad