instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

OFK Bečej 1918: Nakon Hajduka iz Kule savladan i Naftagas iz Elemira

TV Bečej • Redakcija TV Bečej • 22. jul 2021. • 14:37 •

OFK Bečej 1918: Nakon Hajduka iz Kule savladan i Naftagas iz Elemira

U okviru treće pripremne utakmice, ekipa OFK Bečej 1918 ugostila je FK Naftagas iz Elemira, a nakon devedeset minuta igre rezultat je bio 4:2 za domaće.

Podsetimo, ekipa Bečeja je za sada upisala dve pobede i jedan poraz, u prvoj kontrolnoj utakmici izgubila je od prvoligaša Mladosti GAT sa 0:4 na Gradskom stadionu kraj Tise, potom su savladali Hajduk 1912 u tamošnjoj Kuli sa 0:2, dok su juče nakon velike borbe uspeli da preokrenu vođstvo gostiju sa 0:2 na 4:2.

Kada je reč o samim golovima, prvi i jedini u poslednjim minutima prvog poluvremena postigli su gosti preko Milivojeva. Kako je Milivojev zatvorio prvo poluvreme tako je otvorio drugo, ovog puta gol je postigao iz slobodnog udarca za 0:2.

Tek nakon ovog gola Bečejci počinju da koriste svoje prilike i prvi u listu strelaca upisuje se Mirkov, potom Savanović izjednačava na 2:2, a osam minuta kasnije i dovodi Bečej u vođstvo od 3:2. Poslednji gol na meču postigao je Stojanović u poslednjim minutima meča za konačnih 4:2.

Nakon ove utakmice kristalisala se situacija sa igračkim kadrom a u narednom meču videće se ko je ostao u plavo – belom dresu a ko je završio sa pripremama na Gradskom stadionu kraj Tise.

U narednom pripremnom meču 24. jula, ekipu Bečeja ugostiće Jedinstvo iz Banatskog Karađorđeva

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena