instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Privreda

„Vet-pet centar ŽarVel“ najbolje snabdeven u Bečeju i okolini

TV Bečej • Zorana Ljubojev • 12. septembar 2022. • 13:30 •

„Vet-pet centar ŽarVel“ najbolje snabdeven u Bečeju i okolini Vet-pet centru ŽarVel, Glavna 15 Bečej

Vlasnici kućnih ljubimaca iz Bečeja i okoline od danas sve neophodne stvari za negu i brigu o životinjama mogu nabaviti u novootvorenom „Vet-pet centru ŽarVel“, koji se nalazi u Glavnoj ulici broj 15 u Bečeju.

Reč je najbolje snabdevenom i opremljenom pet šopu u Bečeju i okolini koji broji više od 2.000 artikala kvalitetnih proizvođača. U njemu se mogu pronaći različite vrste hrane za pase, mačke, sitne životinje, potom i oprema, kao i preparati za negu vodećih svetskih proizvođača.

Povodom otvaranja, kupci mogu osvojiti vredne nagrade kao što su klinički pregled, konsultaciju i proveru krvne slike u ambulanti „ŽarVel Vet“, potom tretmane ulepšavanja ljubimaca, dok je za svaku kupovinu obezbeđen i popust u visini od 10 odsto. Stotog kupca očekuje specijalan poklon.

Inače, „ŽarVel“ DOO je porodična firma osnovana 2007. godine sa idejom da vlasnici kućnih ljubimaca mogu dobiti sve vrste veterinarskih usluga, informacija i robe na jednom mestu. Ovo je inače četvrti pet šop u sistemu „ŽarVel“, koji osim u Bečeju ima prodavnice i u Žablju i Kaću.

 „Vet-pet centar ŽarVel“ od ponedeljka do petka radi od 8 do 20 časova i subotom od 8 do 15 sati.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Pregled vesti
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad