instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Politika

OO PS Bečej: POKS izbaciti iz svih strukture vlasti u Bečeju

TV Bečej • Redakcija TV Bečej • 8. februar 2023. • 07:39 •

OO PS Bečej: POKS izbaciti iz svih strukture vlasti u Bečeju

Ferenc Tot ispred Opštinskog odbora Pokreta socijalista Bečej kaže da ta stranka podržava odluku Srpske napredne stranke u Bečeju da iz opštinske vlasti udalji POKS.

"Potpuno se slažemo da političke stranke koje suštinski drugačije vide budućnost Srbije, pa samim tim i opštine Bečej ne mogu da budu deo vladajuće većine. Upravo iz tog razloga Pokret socijalista koristi ovu priliku da pozdravi izbacivanje POKS-a iz svih struktura vlasti, jer POKS neće postati ni kvalitetniji, ni pošteniji nego što su do sada bili, a njihovo antidržavno delovanje ih samo po sebi kandiduje za izbacivanje. O tome kako je POKS vodio poverene im resore i preduzeća to će građani oceniti na izborima, ali nažalost, sve greške i marifetluke zbog kojih su koalicija i građani trpeli, oni neće poneti sa sobom nego ostavljaju u nasleđe onima koji će sigurno raditi bolje i vrednije nego oni", naveo je Tot u saopštenju za medije.

Opštinski odbor Pokreta socijalista Bečej podržava predsednika Vučića i uz njega je do kraja. Borićemo se sa predsednikom Vučićem i protiv lažnih socijalista i protiv lažnih patriota - poručili su u Opštinskom odboru Pokreta socijalista Bečej.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena