instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Kultura

Uz tradicionalni Novogodišnji koncert spremna i iznenađenja za publiku

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 2. decembar 2022. • 11:41 •

Uz tradicionalni Novogodišnji koncert spremna i iznenađenja za publiku

Zaposleni u Školi za osnovno muzičkoj vaspitanje i obrazovanje „Petar Konjović“ Bečej, kako nastavnici, tako i ostalo osoblje škole, pripremaju i ove godine muzički spektakl za svoje sugrađane. Koncert je zakazan za sredu 7. decembar u Gradskom pozorištu.

Cilj koncerta jeste da se kroz lep ugođaj kolektiv škole druži i gradi sinergiju, šiti pozitivan duh, ali i da se prigodnom muzikom otvore vrata novogodišnjim praznicima i poželeli sva radost i sreća građanima Bečeja u godini koja je pred nama.

Gosti koncerta biće Gradski hor Bečej, starobečejski hor „Schola cantorum“, vokalni kvartet „Vita Brevis“ iz Zrenjanina, članovi plesnog kluba „Max dance“, kao i sadašnji i bivši učenici Muzičke škole.

Nakon koncerta zaposlenih u Školi za osnovno muzičkoj vaspitanje i obrazovanje “Petar Konjović“, na scenu Gradskog pozorišta Bečej 14. decembra sa početkom od 18 časova izlaze i učenici ove obrazovne ustanove.

Napomenimo još jednom, Novogodišnji koncert nastavnika Muzičke škole „Petar Konjović“ Bečej zakazan je za sredu 7. decembar u Gradskom pozorištu u Bečeju sa početkom u 19 časova, a ulaz slobodan.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena