instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Kultura

„Bubamara“ i „Last train“ na jubilarnom „Suvača demo festu“

TV Bečej • Redakcija TV Bečej • 22. jul 2021. • 14:40 •

„Bubamara“ i „Last train“ na jubilarnom „Suvača demo festu“

Muzički centar „Bubamara“ iz Bečeja predstavio se publici u Kikindi na jubilarnom petom „Suvača demo festu“. Reč je o manifestaciji koju organizuje istoimeno udruženje muzičara, a koja za cilj ima da afirmiše mlade i da oživi rok scenu.

Iako „Bubamara“ postoji već desetak godina, poslednje tri se u ovom bečejskom muzičkom centru radi sa decom koja žele da iskuse čari sviranja u bendu i da se oprobaju u drugim žanrovima muzike, koja se ne uči u muzičkim školama. Na festivalu su nastupili svi polaznici bečejskog muzičkog centra, uzrasta od 9 do 15 godina.

Ova zanimljiva muzička manifestacija koja u svom srcu neguje ljubav prema rok muzici i druženju svih generacija, svojevrsna je podrška najmlađim muzičarima i novim bendovima, ali neguje i one starije i iskusnije iz redova veterana, kao i druge muzičke sastave.

Na „Suvači demo festu“ nastupio je i bečejski bend „Last train“.

Ovogodišnji „Suvača demo fest“ u Kikindi imao je i humanitarni karakter, a sredstva od prodaje dela tiraža poslednjeg albuma kikindskog sastava DrvoTruo bio je namenjen za pomoć u lečenju Gordana Dizdarevića Grka.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Pregled vesti
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad