instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Hronika

Bečejci održali skup podrške za tragično stradalog Jovana Marića

TV Bečej • Redakcija TV Bečej • 13. septembar 2021. • 13:52 •

Bečejci održali skup podrške za tragično stradalog Jovana Marića

Dvadesetjednogodišnji Jovan Marić iz Bečeja tragično je stradao pre tri nedelje kada je, kako se pretpostavlja, na njega pala žica sa stuba, što je dovelo do strujnog udara.

Ova tragedija uznemirila je građane Bečeja, koji su osnovali Fejsbuk grupu „Pravda za Jovana“ i juče održali skup podrške porodici nastradalog mladića. Okupljeni su palili sveće za Jovana u centru Bečeja i simboličnom šetnjom oko trga odali počast Jovanu, nakon toga građani su se okupili u Novom selu gde su takođe palili sveće, na mestu gde je naš sugrađanin poginuo kobne večeri između 23. i 24. avgusta.

Istraga je i dalje u toku, čekaju se nalazi veštaka, a slučaj je preuzelo Više javno tužilaštvo u Zrenjaninu i više nije u nadležnosti Osnovnog javnog tužilaštva u Bečeju. Porodica Marić čeka odgovore ko je odgovoran zbog smrti njihovog deteta i šta je uzrok tome.

Naš sagovornik kaže da je tužilaštvo naložilo hitno postupanje, te da očekuju konkretnije odgovore za petnaestak do dvadeset dana.

Inače, Jovan je radio na privremeno-povremenim poslovima u kompaniji KWS i kobne večeri se oko 2 ujutro vraćao s posla kada i tragično stradao.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Pregled vesti
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad