instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Društvo

KROZ BEČEJ: BPS: Proširen Omladinski klub, mladi dobili sto za stoni tenis

TV Bečej • Zorana Ljubojev • 12. decembar 2022. • 09:26 •

KROZ BEČEJ: BPS: Proširen Omladinski klub, mladi dobili sto za stoni tenis

Na inicijativu udruženja „Mladi za naše selo“, Omladinski klub u Bačkom Petrovom Selu postao je bogatiji za novi sportsko-rekreativni sadržaj.

Naime, Kancelarija za mlade opštine Bečej kupila je sto za stoni tenis u vrednosti od oko 70.000 dinara koji će, osim članova i aktivista pomenutog udruženja, moći da koriste i drugi meštani.

Inače, Opština Bečej je 2019. godine renovirala i adaptirala prostorije u centru Bačkog Petrovog Sela kako bi mladi u tom naseljenom mestu mogli da se okupljaju i realizuju sadržaje po svojoj meri. Tada je uloženo oko 600.000 dinara.

Kako bi zadovoljila rastuće potrebe pre svega mladih, ali i ostalih meštana, Opština Bečej je uložila dodatnih 220.000 dinara za adaptaciju i proširenje ovog prostora.

Na inicijativu mladih iz Bačkog Gradišta, lokalna samouprava je zajedno sa Pokrajinskim sekretarijatom za sport i omladinu prošle godine uložila oko 800.000 dinara u adaptaciju i opremanje omladinskog prostora. Međutim, on nije iskorišćen ni približno kao onaj u Bačkom Petrovom Selu.

Tekst je realizovan u okviru projekta „Kroz Bečej”, koji je sufinansiran sredstvima iz budžeta opštine Bečej. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena