instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Društvo

„Konvoj sa srcem“ obradovaće decu iz Bačkog Gradišta i Bečeja

TV Bečej • Redakcija TV Bečej • 5. decembar 2022. • 09:07 •

„Konvoj sa srcem“ obradovaće decu iz Bačkog Gradišta i Bečeja

"Konvoj sa srcem" naziv je manifestacije koju udruženje vozača kamiona "Drug sa druma" ovog decembra organizuje u celoj Srbiji sa ciljem da obraduje mališane, koji dolaze iz porodica slabijeg materijalnog statusa, zatim decu ometenu u razvoju, kao i decu nastradalih kolega vozača.

Planirana je poseta i obilazak Bačkog Gradišta, Bečeja i Novog Bečeja i to 24. decembra. "Konvoj sa srcem" kreće iz Vrbasa, a planirano je da tog dana u 17.30 uđe na Trg oslobođenja u Bečeju, gde će biti podeljeni novogodišnji paketići.

Iz udruženja "Drug sa druma" apeluju na sve koji su u mogućnosti da doniraju novac na račun udruženja kako bi obezbedili neophodna sredstva za kupovinu i distribuciju novogodišnjih paketića. U svim većim mestima će Deda Mraz deliti slatkiše iz kamiona, svuda gde je zamišljen Defile Šofer Mraz će prošetati, deliti slatkiše i slikaće se sa decom i kamionima, navode u udruženju.

Cela ruta "Konvoja sa srcem" je dugačka je više od 3.000 kilometara. U planu je podela ukupno 465 paketića, od kojih će za Bosnu otići 50.

 

Račun udruženja "Drug sa druma" za uplatu donacija: 200-3412890101888-95.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena