instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Društvo

KZM Bečej svetao primer unapređenja i negovanja omladinske politike

TV Bečej • Zorana Ljubojev • 2. decembar 2022. • 08:48 •

KZM Bečej svetao primer unapređenja i negovanja omladinske politike

Kancelarija za mlade opštine Bečej proslavila je 16 godina postojanja i kontinuiranog rada na unapređenju omladinske politike na lokalnom nivou.

U okviru svečane sednice, kojoj je prisustvovao Dane Basta, pokrajinski sekretar za sport i omladinu, proslavu rođendana uveličali su saradnici, predstavnici srednjih škola, đačkih parlamenata, sportskih klubova, prijatelji i više od trideset mladih, najaktivnijih volontera Kancelarije za mlade.

Jedan od pokazatelja ulaganja u omladinski sektor na teritoriji opštine Bečej je i uvećanje budžeta Kancelarije za mlade, koja realizuje niz aktivnosti, projekata i sadržaja usmerenih na unapređenje položaja mladih.

Kancelarija za mlade opštine Bečej u narednom periodu baviće se izradom novog lokalnog akcionog plana za mlade, te su za tu namenu formirana radna tela koja će se baviti koncipiranjem ovog dokumenta, najavila je koordinatorka Iva Kekić.

U okviru rođendanske ceremonije, Kancelarija za mlade nagradila je 30-oro volontera edukativnim izletom u Budimpeštu, naglašavajući značaj njihovog rada i angažmana, kako u samoj Kancelariji, tako i u životu lokalne zajednice.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena