instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Društvo

KROZ BEČEJ: ETŠ: Nova računarska oprema i renoviranje četiri kabineta

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 23. novembar 2022. • 11:43 •

KROZ BEČEJ: ETŠ: Nova računarska oprema i renoviranje četiri kabineta Gordana Kovačev, direktorka Ekonomsko-trgovinske škole Bečej

Ekonomsko-trgovinska škola Bečej dobila je novu računarsku opremu od Ministarstva prosvete.

U školu je prošlog meseca pristiglo 15 laptop računara, isto toliko projektora sa nosačima.

Deo stare računarske opreme škola će ostaviti za rezervu, dok će ostatak biti poklonjen obrazovnim ustanovama sa teritorije opštine Bečej, kojima je neophodan ovaj vid pomoći i podrške, kaže direktorka Kovačev.

U okviru tekućeg održavanja školske zgrade, nedavno je završeno krečenje hodnika i dela učionica u prizemlju. Radovi su finansirani iz budžeta škole i iznosili su oko 660.000 dinara.

Pored toga, zahvaljujući podršci Opštine Bečej, koja je izdvojila sredstva u visini od 5,8 miliona dinara u toku je sanacija i adaptacija četiri učionice, informatička kabineta na spratu škole.

U tim kabinetima odvija se nastava koja je vezana za rad i obuku u virtuelnim preduzećima. Trenutno se časovi odvijaju u jednom delu zbornice, biblioteke kao i u prostorijama učeničkog parlamenta.

Nakon rekonstrukcije kabineti će dobiti potpuno novi izgled, jer će biti izvedeni radovi na sanaciji parketa, spuštanje plafona, farbanje radijatora, biće promenjene elektro-instalacije i obnovljeni zidovi.

Tekst je realizovan u okviru projekta „Kroz Bečej”, koji je sufinansiran sredstvima iz budžeta opštine Bečej. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena