instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Društvo

Turnir u badmintonu ujedinio Bečejce, sakupljeno 165.000 din za Vladislavino lečenje

TV Bečej • Zorana Ljubojev • 1. avgust 2022. • 09:10 •

Turnir u badmintonu ujedinio Bečejce, sakupljeno 165.000 din za Vladislavino lečenje Foto: FB stanica "Komšije za komšije, Sever Đurkić"

U želji da pomognu svojoj sugrađanki Vladislavi Prodanović da sakupi potrebna sredstva za lečenje tumora na mozgu, od kojeg boluje od 2015. godine, stanovnici naselja Sever Đurkić organizovali su humanitarni turnir u badmintonu.

U tome su im pomogli bečejski privrednici, preduzetnici, udruženja, kao i građani pojedinci koji su učestvovali tako što su obezbedili više od 100 nagrada za učesnike i posetioce turnira.

Prikupljeno je 165.000 dinara, pa s pravom može da se kaže da Bečej se ujedinio, pokazao da ima veliko srce i da nijedan Bečejac nije sam.

Inače, turnir je bio porodičnog karaktera, nalik svim drugim aktivnostima koje organizuju meštani naselja Sever Đurkić. Učestvovalo je 28 ekipa, koje su bile podeljene u tri kategorije – liga kids za decu od 7 do 15 godina, liga miks za decu i roditelje i liga premijer za odrasle.

U toj kategoriji pobedu je odneo dvojac Miroslav Oparnica i Marija Medić, drugo mesto su zauzeli Nikola Biro i Zoran Anđelković, a treće Jelena Medić i Marija Medić.

Stanovnici naselja Sever Đurkić planiraju da održe još dva turnira u basketu i odbojci, ali i jedno veče žive muzike za odrasle gde će komšije pevati i svirati za komšije.

Inače, građani koji žele da pomognu sugrađanki Vladislavi Prodanović mogu uplatiti novac na njen tekući račun 325930060033292808.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena