instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Društvo

Energetska sanacija: Javni poziv za privredne subjekte

TV Bečej • Redakcija TV Bečej • 8. jun 2022. • 08:21 •

Energetska sanacija: Javni poziv za privredne subjekte Opština Bečej (TV Bečej)
Opština Bečej raspisala je javni poziv za učešće privrednih subjekata kao izvođača radova u sprovođenju mera energetske sanacije porodičnih kuća i stanova na teritoriji opštine Bečej.
 
Javni poziv traje 15 dana, odnosno do 22. juna 2022. godine.
 
Privredni subjekti se mogu prijaviti za sprovođenje 7 (sedam) mera energetske sanacije – zamena spoljnih prozora i vrata, termička izolacija zidova, termička izolacija ispod krovnog pokrivača, kotlovi na prirodni gas ili biomasu, nova cevna mreža i grejna tela, toplotne pumpe sa instalacijama i solarni kolektori za pripremu potrošne tople vode.
 
Tekst javnog poziva i obrasci za popunjavanje će se moći preuzeti na internet stranici opštine Bečej, u delu „Servis građana“ i izborom opcije „ENERGETSKA SANACIJA“ ili lično u prostorijama Opštinske uprave u kancelariji broj 15.
 
Nakon sprovođenja Javnog konkursa i izbora privrednih subjekata za izvođenje radova na energetskoj sanaciju, Opština Bečej će raspisati Javni poziv za građane koji će dostaviti predračun jednog od izabranih privrednih subjekata uz potrebnu dokumentaciju određenu javnim pozivom.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena