instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Društvo

Sportski centar u Bečeju traži spasioce za otvorene bazene

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 13. april 2022. • 09:09 •

Sportski centar u Bečeju traži spasioce za otvorene bazene Otvoreni bazeni USKAO "Đorđe Predin Badža" (TV Bečej)

U cilju što bezbednijeg boravka kupača na bazenima u našem gradu, sportski centar „Đorđe Predin Baža“ u saradnji sa Crvenim krstom Vojvodine od ove godine, sve buduće spasioce obučiće i testiraće kroz veoma rigorozna pravila, testove i fizičku spremu.

Svi zainteresovani momci i devojke od 18 do 24 godine, koji žele da budu angažovani preko leta kao spasioci na otvorenim bazenima sportskog centra, prijave mogu da podnesu svakim radnim danom, najkasnije do srede 20. aprila u kancelarijama ove sportske ustanove.

Budući spasilac mora imati najmanje 18 godina i treba da uspešno prođe kompletna ulazna testiranja. Momci i devojke će u fizičkom delu testa morati da u roku od osam minuta preplivaju 300 metara, potom da za 55 sekundi isplivaju 50 metara sprint i ronjenjem na dah pređu 25 metara.

Tek nakon ispunjavanja fizičke spremnosti počinje se sa obukom koju finansira sportski centar, a u pitanju su teorijska nastava i praktična obuka koju će držati predstavnici Crvenog krsta Vojvodine.

Kupališna sezona na bazenima sportskog centra očekuje se sredinom juna do kada će oko 15 obučenih spasilaca biti spremno za svoje dužnosti.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena