instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Društvo

Od ponedeljka kreće upis dece u PU „Labud Pejović“

TV Bečej • Zorana Ljubojev • 16. mart 2022. • 09:21 •

Od ponedeljka kreće upis dece u PU „Labud Pejović“ Tatjana Mitić, direktorka PU "Labud Pejović" Bečej (TV Bečej)

Konkurs za upis dece u poludnevni i  celodnevni boravak u Predškolskoj ustanovi „Labud Pejović“ Bečej za radnu 2022/2023. godinu počinje od 21. marta i traje do 1. aprila.

Lista primljene dece biće objavljena najkasnije do 10.maja.

Kao i prethodne dve godine, roditelji i staratelji će imati mogućnost da za vreme trajanja konkursa predaju prijavu elektronskim putem, koristeći usluge E-vrtića, putem portala E-uprava.

Ukoliko roditelji i staratelji budu želeli lično da predaju prijave to mogu učiniti u periodu od 21. marta do 1. aprila u od 8 do 12 časova u Bečeju u vrtiću „Kolibri“, zatim od 11 do 13 sati u Bačkom Petrovom Selu u vrtiću „Kelemen“, u Bačkom Gradištu u vrtiću „Kockica“, u Radičeviću u vrtiću „Različak“, u Mileševu/Drljanu u vrtiću „Leptirić“ i u Poljanici u vrtiću „Čiribiri“.

Roditelji čija su deca rođena u periodu od 1. marta 2016. do 28. februara 2017. godine dužni su da upišu svoje dete u vrtić radi pohađanja Pripremno predškolskog programa, koji je po Zakonu o osnovama sistema obrazovanja i vaspitanja obavezan.

Ukoliko dete ne bude primljeno u objekat za koji je prijavljeno  Predškolska ustanova ima obavezu da predloži roditelju prijem u objekat u kojem ima mesta.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena