instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Društvo

U prethodnih godinu dana u OŠ “Petefi Šandor” uloženo oko 6 miliona dinara

TV Bečej • Zorana Ljubojev • 8. februar 2022. • 14:25 •

U prethodnih godinu dana  u OŠ “Petefi Šandor” uloženo oko 6 miliona dinara

U Osnovnoj školi “Petefi Šandor” Bečej nedavno su okončani radovi na adaptaciji jednog dela enterijera, koje je finansirao  Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice.

U školi ističu da su zadovoljni ulaganjima u prethodnoj školskoj godini, te da je urađeno mnogo toga, ali i da postoje planovi za nastavak investicionog ciklusa.

OŠ “Petefi Šandor” Bečej je uključena u pilot projekat Ministarstva obrazovanja, koji se odnosi na obogaćeni jednosmenski rad i u okviru kojeg su odabrali da se bave otkrivanjem i negovanjem talentovane dece, sa ponosom objašnjava Potrebić Težer.

Inače, u prethodnih godinu dana Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje je u OŠ “Petefi Šandor” u Bečeju ukupno uložio oko 6 miliona dinara.

Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice je tokom prošle godine bio usredsređen na sanaciju mokrih čvorova u školama širom Vojvodine, kazao je Sakalaš i dodao da će sekretarijat nastaviti da podržava i unapređuje školske objekte, kao i uslove u kojima se školuju vojvođanski đaci.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena