instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Društvo

Kontinuirano ulaganje za bolje uslove u sportskom centru u Bečeju

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 13. decembar 2021. • 12:59 •

Kontinuirano ulaganje za bolje uslove u sportskom centru u Bečeju

Zamenik pokrajinskog sekretara za sport i omladinu, Laslo Kormanjoš zajedno sa direktorom sportskog centra Čabom Andruškom, Igorom Kišom predsednikom Skupštine opštine Bečej, njegovom delegacijom, kao i članom Opštinskog veća za privredu i zaštitu životne sredine, Draganom Kovačevim, obišao je završene radove na renoviranju toaleta i dela prizemlja Ustanove za sportsku i kulturnu aktivnost omladine „Đorđe Predin Badža“.

Projekat vredan 4,5 miliona dinara Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu finansirao je u iznosu od 70 odsto, dok je Opština Bečej učestvovala sa 30 odsto sredstava.

Za renoviranje saune izdvojeno je 300.000 dinara, kazao je Andruško. On je dodao da je sportski centar u toku septembra pretrpeo kvar izmenjivača toplote bazenske vode i vazdušnog grejnog sistema. Popravka je koštala oko 1,5 miliona dinara, od čega je Opština Bečej snosila milion, a sportski centar 500.000 dinara.

Kada je reč o ulaganjima u sportski centar, član Opštinskog veća za privredu i zaštitu životne sredine, Dragan Kovačev podsetio je da je lokalna samouprava u prethodnom periodu u kontinuitetu uložila značajne napore kako bi poboljšala uslove za bavljenje sportom i unapredila sportsku infrastrukturu.

Direktor sportskog centra je istakao da je plan da se naredne godine na proleće sanira bebi bazen sa geotermalnom vodom na otvorenom, a radove će i ovog puta finansirati Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu, sa kojim je potpisan ugovor u vrednosti od 1,2 miliona dinara.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Pregled vesti
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad