instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Društvo

Mirović: Vučićev konkretan plan za obnovu svih regionalnih bolnica u Vojvodini počeo da se realizuje u Kikindi i Subotici

TV Bečej • Redakcija TV Bečej • 19. oktobar 2021. • 17:53 •

Mirović: Vučićev konkretan plan za obnovu svih regionalnih bolnica u Vojvodini počeo da se realizuje u Kikindi i Subotici Foto: kurir.rs

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić juče je u Horgošu, pored Subotice, najavio novu veliku investiciju u zdravstvo Vojvodine - rekonstrukciju subotičke bolnice, vrednu 40 miliona evra.

Želim da naglasim da je ovo izuzetno važna vest i primer kako se rezultati koje je Srbija poslednjih godina postigla na ekonomskom planu prenose i na druge oblasti života.

Zdravstvo u Vojvodini je deo konkretnog plana predsednika Vučića za narednih pet godina na osnovu kojeg će Vlada Srbije uložiti novac u rekonstrukciju gotovo svih bolnica u Vojvodini.

Jasno možemo da vidimo odgovornost za sve krajeve naše zemlje i za sve oblasti života i rada. Danas je zdravstvo centralni prioritet i to smo već pokazali konkretnim ulaganjem u Klinički centar Vojvodine i posebno u novu kovid bolnicu na Mišeluku kraj Novog Sada.

Vojvodina je deo velikog nacionalnog plana i sugurno je da imamo mnogo razloga za veliki optimizam i zajednički rad.

Za nekoliko meseci kada počnu radovi na rekonstrukciji bolnice u Subotici, baš kao što su pre mesec dana počeli i u kikindskoj bolnici, moći ćemo još jednom da kažemo da se razlikujemo od svih drugih koji su vodili javne poslove u Srbiji.

Ključnu razliku prave jasan plan i još jasnija konkretna dela iza kojih stoji politika predsednika Srbije.

Sve što smo zajedno uradili ostaće kao delo koje će koristiti i generacije posle nas.

Rekonstrukcija subotičke bolnice, koja je u pripremi, još je jedan simbol uspeha Srbije i svih njenih građana.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Pregled vesti
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad