instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Društvo

Stanovnici naselja Sever Đurkić udruženi za malog Boška Gugletu

TV Bečej • Redakcija TV Bečej • 10. avgust 2021. • 15:02 •

Stanovnici naselja Sever Đurkić udruženi za malog Boška Gugletu

U želji da daju svoj doprinos u borbi sedmomesečnog Boška Guglete, koji boluje od spinalne mišićne atrofije, stanovnici naselja Sever Đurkić u Bečeju organizuju humanitarni turnir u malom fudbalu 2 na 2. Turnir će biti održan u nedelju 15. avgusta sa početkom u 11 časova.

Za prva tri mesta obezbeđene su medalje, dok će najbolji golgeter turnira dobiti i pehar. Zainteresovane ekipe za učešće na turniru mogu se prijaviti na broj telefona 069/198-36-04 najkasnije do petka 13. avgusta.

Odluku da pomognu malom Bošku, stanari ovog naselja doneli su jednoglasno. Ovu malu zajednicu inače karakteriše sloga, okupljanje oko zajedničkih ideja i ciljeva usmerenih ka poboljšanju uslova života i boravka u naselju.

Inače, učešće na turniru je besplatno, a organizatori će postaviti kutiju za dobrovoljne priloge. Novac će, nakon završetka ovog sportskog događaja, biti uplaćen na tekući račun malog Boška.

Svi oni koji žele da pomognu da se skupe sredstva za njegovo lečenje, a sprečeni su da se odazovu turniru, mogu poslati SMS poruku sa sadržajem 1032 na 3030 ili uplatiti novac na tekući račun 160-6000001037970-33.

Podsetimo da se za Boška Gugletu mora do 20. avgusta sakupi još oko 750.000 evra kako bi otišao u Budimpeštu, primio najskuplji lek na svetu i podvrgao se genskoj terapiji, koja košta 2,5 miliona evra.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena