instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Comnet

Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić reagovao na uznemirujuće pretnje Vučiću

TV Bečej • Redakcija TV Bečej • 26. mart 2024. • 07:19 •

Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić reagovao na uznemirujuće pretnje Vučiću Foto: Screenshot Instagram milandjuric/Ilustracija

Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić reagovao je na pretnje upućene predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću putem društvenih mreža.

-Objavljivanje umrlice predsednika Srbije nastavak je monstruozne kampanje koja se vodi protiv njega i naše države, i ja pozivam sve nadležne institucije da pod hitno reaguju. Stvaranje atmosfere političkog linča nije slučajnost, niti to može niti delo pojedinca. Iza toga direktno stoje pojedini lideri opozicionih stranaka kojima odgovara da se napravi haos, i da destabilizuju državu. Želeti nečiju smrt i to javno prizivati potvrđuje na šta su sve spremni ti nazovi političari bez skrupula. Mržnja i nasilje su jedino što znaju. Sasvim je jasno da im je želja da Srbiju vrate u mračnu prošlost kada su ubijani državnici funkcioneri, jer im ne odgovara Srbija koja je sa Vučićem postala jaka i poštovana država u kojoj građani dostojanstveno žive. Ja se nadam da će se konačno stati na put ovako jezivim pretnjama po život predsednika Vučića, koji ima ogromnu podršku građana Srbije.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena