Yunet
 

Društvo

Vršački privrednici podelili poklone deci iz Doma “Vera Radivojević”

TV Banat • Redakcija TV Banat • 6. januar 2023. • 11:01 •

Vršački privrednici podelili poklone deci iz Doma “Vera Radivojević”

U svečanoj sali Gardskog muzeja Vršac ,Grad Vršac i vršački privrednici, podelili su paketiće štićenicima Doma za decu i omladinu “Vera Radivojević” Bela Crkva, koji su tokom danšnjeg dana bili gosti grada Vršca .Paketići su obezbeđeni zahvaljujći gradu Vršcu kao i velikom broju preivrednika koji su se odzavali humanitarnoj akciji organizovanoj u sklopu Novogodišnjeg koktela ,koji je priredila gradonačelnica vršca Dragana Mitrović.

Gradonačelnica  Vršca Dragana  Mitrović   poželela je dobrodošlicu mališanima iz  iz Doma “Vera Radivojević”, a u znak zahvalnosti  poklon  gardonačelnici  Vršca uručio je  dierektor  doma   i tom prilikom se  zahvalio gradu Vršcu  ali  i svim garđanima i privrednicima koji  godinama  unazad doniraju  poklone  deci iz doma.

Više od 60 vršačkih privrednika, koji su se odazvali ovoj plemenitoj akciji, u skladu sa željom, iskazanom u pismu, obradovali je decu, a neke od  mnogobrojnih poklona, obezebdio je  i Hotel Vila Breg.

Oko 40-ak dece, koliko ih trenutno boravi u domu  Vera Radivoijević,  sa velikim  nestrpljneejm i osmehom na licu  isčekivali su  da  dobiju poklone  I to baš  onekve  kave su  poželili.

Ovom prilikom uručene su i zahvalnice vršačkim privrednicima koji su učestvovali u ovoj humanitarnoj akciji Grada Vršca a n aodusevljenej  velikog borja dece odigrana je i  kratka novogodišnja predstava.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena