instagram
 
instagram

Turizam

TOO Vrbas na 43. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu

TV Bačka • Redakcija TV Bačka • 25. mart 2022. • 17:45 •

TOO Vrbas na 43. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu

Turistička organizacija opštine Vrbas predstaviće turističku ponudu opštine na 43. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu koji se pod sloganom „Između planina i mora“ održava od 24. do 27. marta. U okviru ovogodišnjeg Sajma turizma održaće se još dve manifestacije - Međunarodni sajam hotelsko-ugostiteljske opreme i Sajam vina.

Turističke agencije predstaviće posetiocima svoje first minute ponude i pakete sa brojnim pogodnostima za putovanja. Na sajmu se ove godine predstavljaju: Turska, Grčka, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija, Mađarska, Rumunija, Bugarska, Slovačka, Egipat, Tunis, Maldivi, a pojedinačno nastupaju i izlagači iz Albanije i Hrvatske. Prvi put će na beogradskom Sajmu turizma biti predstavljene dve nove i vrhunske destinacije – Malezija i Demokratska Republika Sao Tome i Principe.

Pored njih, svoje potencijale za različite oblike turizma predstaviće i turističke organizacije Srbije, Vojvodine i brojne opštine širom Srbije. Turistička organizacija opštine Vrbas na ovogodišnjem sajmu prezentuje i dve nove brošure, Gastro vodič i Kulturno nasleđe Vrbasa, rađene po projektu finansiranom od strane Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam. Akcenat ovogodišnjeg nastupa na sajmu stavljen je na promovisanje posebnih oblika turizma, kao što su kulturni turizam, lov i ribolov, manifestacioni i sportski turizam, budući da se radi o oblicima turizma koji čine opštinu Vrbas atraktivnom za potencijalne turiste. U kontaktu sa brojnim akterima u turizmu istaknute su prednosti naše opštine u smislu geografskog položaja, dobre saobraćajne povezanosti, nižih cena smeštaja i vanpansionske potrošnje, sa ciljem da u svoju ponudu uvrste opštinu Vrbas kao turističku destinaciju i bazu za đačke ekskurzije.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

VRBAS Vreme
Fejsbuk

Emisije

Iz našeg grada

TV Bačka

Iz našeg grada


Da pitamo

TV Bačka

Da pitamo

Aktuelnosti

TV Bačka

Aktuelnosti
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad