instagram
 
instagram

Sport

Fudbalski veterani Vrbasa prvaci Južne Bačke

TV Bačka • Redakcija TV Bačka • 7. jun 2022. • 14:12 •

Fudbalski veterani Vrbasa prvaci Južne Bačke Foto: TV Bačka

Fudbalski veterani Vrbasa, igrači Fudbalskog kluba VSK, prvaci su Lige vetarana Južna Bačka. Poslednje kolo ove lige obeležila je utakmica koju su odigrali protiv veterana Fudbalskog kluba Mladost iz Bačkog Jarka. Ekipa Bačkog Jarka druga je na tabeli. Meč odigran u Vrbasu nije bio rezultatski važan jer nije mogao da utiče na poredak lige koja okuplja 20 klubova iz Novog Sada i okolnih opština.

Utakmica je završena nerešenim rezultatom, jedan na prema jedan, i prva je nerešena utakmica koju su vetrani Vrbasa odigrali ove godine. Po završetku utakmice podeljene su zahvalnice i medalje. Pehar je stigao na stadion kraj Šlajsa i bilo je razloga za pobedu jer je priznanje stiglo u Vrbas posle samo dve godine učešća ovog kluba u Ligi veterana Južna Bačka. Ipak od pobede i trofeja, igračima je važnije druženje a u poslednje vreme i humanost.

Derbi koji se najvaljuje između vrbaskih klubova na stadionu kraj Šlajza za 11. jun imaće humanitarni karakter je će se prikupljati sredstva za naše najmlađe sugrađane kojima je pomoć hitno potrebna.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

VRBAS Vreme
Fejsbuk

Emisije

Iz našeg grada

TV Bačka

Iz našeg grada


Da pitamo

TV Bačka

Da pitamo

Aktuelnosti

TV Bačka

Aktuelnosti
Budi human - Helena