instagram
 
instagram

Sport

Poslednjih godina Odbojkaški klub „Vrbas” doživljava svoju renesansu

TV Bačka • Redakcija TV Bačka • 29. novembar 2021. • 13:27 •

Poslednjih godina Odbojkaški klub „Vrbas” doživljava svoju renesansu

Odbojkaški klub Vrbas, jedan od sportskih kolektiva u našoj opštini koji baštini najdužu tradiciju, poslednjih godina beleži povećano intersovanje mladih za angažmanom u timu, a shodno tome ne izostaju ni takmičarski rezultati. Zbog toga trener i predsednik ovog kluba Dušan Komatina ističe da Odbojkaški klub i muška odbojka u Vrbasu doživljavaju svoj preporod ili renesansu. Nedavno su uspehom krunisani i najmlađi članovi ove sve brojnije ekipe.

Mladi članovi ekipe koji su postigli ovaj značajan rezultat uzrasta su od 2006. godine i mlađi. To je podmladak na koji u ovom klubu ozbiljno računaju. Klub ima podršku lokalne samouprave i Opštinskog saveza za sport. Treninzi se održavaju uglavnom u maloj hali Centra za fizičku kulturu. Vredan rad potvrđuje se uspesima u svim rangovima takmičenja.

U Prvoj vojvođanskoj ligi klubu sledi sedmo kolo i meč protiv ekipe iz Novog Sada. Zadovoljni su dosadašnjim utakmicama i očekuju još bolji plasman do kraja takmičenja. U pionirskom takmičenju ostalo je da se odigra još jedno kolo, nakon čega mladi odbojkaši prelaze u mini ligu željni novih postignuća i dokazivanja.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

VRBAS Vreme
Fejsbuk

Emisije

Iz našeg grada

TV Bačka

Iz našeg grada


Da pitamo

TV Bačka

Da pitamo

Aktuelnosti

TV Bačka

Aktuelnosti
Budi human - Helena