instagram
 
instagram

Kultura

Dodelom nagrada završen tradicionalni Jesenji konkurs Biblioteke

TV Bačka • Redakcija TV Bačka • 9. novembar 2022. • 15:45 •

Dodelom nagrada završen tradicionalni Jesenji konkurs Biblioteke Foto: TV Bačka

Odeljenje za decu i mlade Javne biblioteke "Danilo Kiš" saopštilo je rezultate tradicionalnog literarno-likovnog Jesenjeg konkursa za učenike svih osnovnih i srednjih škola opštine Vrbas. Tim povodom upriličena je dodela nagrada. Likovne radove selektovala je Milijana Radovanović, dok je izbor najuspelijih literernih radova obavio Branislav Zubović.

Autori najboljih literarnih radova su Darija Miloradov, Ivana Pilipović, Dorjana Botić i Lazar Marković iz OŠ „Jovan Jovanović Zmajˮ Zmajevo. Tea Đoković i Bojana Malobović iz OŠ „Branko Radičevićˮ Savino Selo, , Nikola Ignjatović iz OŠ „Bratstvo-jedinstvoˮ Vrbas, Ivana Đurđevac i Marko Glišić iz SMŠ „Kozma i Damjan”  i Mirela Tiganj iz SSŠ „4. juli”.

Za najbolje likovne radove nagrađeni su Dejana Bjelac i Miloš Dragosavac Babić iz OŠ „Svetozar Miletićˮ Vrbas, Nikolina Kašiković i Jasna Žižakov iz OŠ „Jovan Jovanović Zmajˮ Zmajevo. Zorica Savić iz kucurske osnovne škole, Doris Tot i Andrej Njaradi iz OŠ „Petar Petrović Njegošˮ Vrbas i Anastasija Grežak iz škole „20. oktobarˮ.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

VRBAS Vreme
Fejsbuk

Emisije

Iz našeg grada

TV Bačka

Iz našeg grada


Da pitamo

TV Bačka

Da pitamo

Aktuelnosti

TV Bačka

Aktuelnosti
Budi human - Helena