instagram
 
instagram

Izbori

Vučić u Kucuri najavio ulaganja u obnovu škole i Doma kulture

TV Bačka • Redakcija TV Bačka • 14. mart 2022. • 13:14 •

Vučić u Kucuri najavio ulaganja u obnovu škole i Doma kulture

U sklopu kampanje za predsedničke i parlamentarne izbore predsednički kandidat Aleksanadar Vučić održao je predizborni mitnig u Kucuri. Aktuelni predsednik Republike Srbije i kandidat za naredni predsednički mandat pozdravio je okupljene pristalice Srpske napredne stranake i žitelje Kucure koji su se okupili u centru ovog mesta vrbaske opštine. Vučić se u svom govoru osvrnuo na brojna pitanja iz oblasti međunarodne i unutrašnje politike. Najavio je značajna ulaganja u lokalnu privredu, kao i u infrastrukturu Kucure.

Aleksandar Vučić je prethodno održao predizborne skupove u Kaću i Bačkoj Palanci. Nakon Kucure, imao je susrete sa pristalicama u mestima Čurug i Titel, čime je obišao značajan deo Južnobačkog okruga. U Kucuri je posebno govorio o važnosti dobrih međunacilonalnih odnosa, kao i o očuvanju mira i stabilnosti na unutrašnjem i spoljnopolitičkom planu, za šta će se, kako je istakao, zalagati ukoliko mu narod ukaže poverenje za naredni predsednički mandat.

Izbori za predsednika Republike i narodne poslanike, kao i za odbornike u 11 lokalnih samouprava, održavaju se 03. aprila.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

VRBAS Vreme
Fejsbuk

Emisije

Iz našeg grada

TV Bačka

Iz našeg grada


Da pitamo

TV Bačka

Da pitamo

Aktuelnosti

TV Bačka

Aktuelnosti
Budi human - Helena