instagram
 
instagram

Društvo

Svečano u renoviranoj OŠ „Svetozar Miletić“

TV Bačka • Redakcija TV Bačka • 15. mart 2023. • 16:23 •

Svečano u renoviranoj OŠ „Svetozar Miletić“ Foto: TV Bačka

Svečanim programom, odnosno priredbom koju su upriličili učenici i nastavnici Osnovne škole „Svetozar Miletić“ ova obrazovna ustanova obeležila je i svoj jubilej i početak rada u renoviranoj zgradi. Najveća škola u Vrbasu i čitavoj opštini u proteklim mesecima je energetski sanirana, a nastava se za to vreme odvijala u susednoj Srednjoj stručnoj školi „4. juli“. Zahvaljujući razumevanju roditelja i približno 7000 đaka koji pohađaju ovu vaspitnu ustanovu, te dobroj saradnji sa izvođačima radova, Minstarstvom energetike i lokalnom samoupravom stiglo se do cilja. A to je nastava u modernim uslovima i ambijentu koju dodatno podstiče učenje.  

Učenici su sa pravom ponosni na svoju školu. To su iskazali i priredbom u kojoj je učešće uzeo ceo kolektiv. Prikazali su deo svog rada i znanja stečenih tokom nastavnog procesa. U školi koja ima novo ruho biće im još bolje da se obrazuju, druže i razvijaju.

Osnovna škola Svetozar Miletić nosi ime istaknutog srpskog političara, advokata i novinara od 1951. godine. Miletićevci su izuzetno ponosni na svoja postignuća i uspehe i uvereni da u renoviranoj zgradi počinje nova etapa u razvoju ove obrazovno-vaspitne ustanove.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

VRBAS Vreme
Fejsbuk

Emisije

Iz našeg grada

TV Bačka

Iz našeg grada


Da pitamo

TV Bačka

Da pitamo

Aktuelnosti

TV Bačka

Aktuelnosti
Media Info Centar
Institut HIB
Privredna akademija Novi Sad