instagram
 
instagram

Društvo

Svečano u renoviranoj OŠ „Svetozar Miletić“

TV Bačka • Redakcija TV Bačka • 15. mart 2023. • 16:23 •

Svečano u renoviranoj OŠ „Svetozar Miletić“ Foto: TV Bačka

Svečanim programom, odnosno priredbom koju su upriličili učenici i nastavnici Osnovne škole „Svetozar Miletić“ ova obrazovna ustanova obeležila je i svoj jubilej i početak rada u renoviranoj zgradi. Najveća škola u Vrbasu i čitavoj opštini u proteklim mesecima je energetski sanirana, a nastava se za to vreme odvijala u susednoj Srednjoj stručnoj školi „4. juli“. Zahvaljujući razumevanju roditelja i približno 7000 đaka koji pohađaju ovu vaspitnu ustanovu, te dobroj saradnji sa izvođačima radova, Minstarstvom energetike i lokalnom samoupravom stiglo se do cilja. A to je nastava u modernim uslovima i ambijentu koju dodatno podstiče učenje.  

Učenici su sa pravom ponosni na svoju školu. To su iskazali i priredbom u kojoj je učešće uzeo ceo kolektiv. Prikazali su deo svog rada i znanja stečenih tokom nastavnog procesa. U školi koja ima novo ruho biće im još bolje da se obrazuju, druže i razvijaju.

Osnovna škola Svetozar Miletić nosi ime istaknutog srpskog političara, advokata i novinara od 1951. godine. Miletićevci su izuzetno ponosni na svoja postignuća i uspehe i uvereni da u renoviranoj zgradi počinje nova etapa u razvoju ove obrazovno-vaspitne ustanove.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

VRBAS Vreme
Fejsbuk

Emisije

Iz našeg grada

TV Bačka

Iz našeg grada


Da pitamo

TV Bačka

Da pitamo

Aktuelnosti

TV Bačka

Aktuelnosti
Budi human - Helena