instagram
 
instagram

Društvo

Profesor Gimnazije Mladen Đuričić među najboljim nastavnicima u regionu

TV Bačka • Redakcija TV Bačka • 9. novembar 2022. • 15:46 •

Profesor Gimnazije Mladen Đuričić među najboljim nastavnicima u regionu Foto: TV Bačka

Mladen Đuričić, profesor vrbaske Gimnazije “Žarko Zrenjanin” među najboljim je  nastavnicima u regionu. Priznanje “Najbolji nastavnik” dodeljeno mu je u Trebnju u okviru Pete Regionalne konferencije “Svet obrazovanja briše granice” koja okuplja nastavnike nekadašnjih jugoslovenskih prostora.

Đuričić je u prosveti već osam godina. U Vrbaskoj gimnaziji nastavnik je srpskog jezika i književnosti i izbornih predmeta, a radi i u školskoj biblioteci. Jedan je od urednika školskog lista “Mladi dani”. Prošle godine je i doktorirao na temi o Lazi Kostiću a delovi disertacije su i poblikovani. Sve to ga je izdvojilo za nagradu, ali i sjajan odnos sa đacima i kolegama. Da je Mladen kao nastavnik neposredan, inovativan i krativan potvrđuju i maturanti Gimmnazije kojima je on ujedno i odeljenski starešina.

Regionalna nagrada konferencije “Svet obrazovanja briše granice” opravdala je u ovom slučaju svoj naziv jer Mladen je prosvetni radnik koji je obrisao mnoge granice. Neke od granica u prenošenju znanja je značajno podigao što je bitno unapedilo nastavu i obogatilo obrazovanje.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

VRBAS Vreme
Fejsbuk

Emisije

Iz našeg grada

TV Bačka

Iz našeg grada


Da pitamo

TV Bačka

Da pitamo

Aktuelnosti

TV Bačka

Aktuelnosti
Budi human - Helena