instagram
 
instagram

Društvo

Srbobranske „Zvezdice“ sjaje plesom, igrom i drugarstvom

TV Bačka • Redakcija TV Bačka • 21. septembar 2022. • 13:58 •

Srbobranske „Zvezdice“ sjaje plesom, igrom i drugarstvom Foto: TV Bačka

Srbobranske "Zvezdice" sjaje plesom, igrom i drugarstvom. Ovaj veseli plesni kolektiv redovno vežba u sali "Pozorištanca" srbobranskog Doma kulture, a u pauzama se druže i zabavljaju. Male zvezde već godinama dolaze na pripreme za mnoga takmičenja, koncerte i druge nastupe. Svake godine bude tu i onih novih, najmlađih zvedica raspoloženih da se pridruže onim starijim. Neke od njih prenose svoje utiske.

Sekcijom plesa rukovidi koreograf Tatjana Vujanić. I sama je počela da se bavi plesom kada je bila u uzrastu sadašnjih devojčica. Zvezdana magija još uvek na nju deluje,  a nastavlja se kroz nove generacije.

Kroz plesne veštine, odnosno sportsko rekreativnu aktivnost,  razvijaju se jedinstven stil, pokret i gracioznost. Starije članice ovog plesnog studija imaju iza sebe ozbiljan igrački staž koji se ogleda kroz veličanstvene koreografije, savršen osećaj za ritam i, prvenstveno, timski rad. 

Osim u Srbobranu, Vesele zvezdice treninge održavaju i u Nadalju gde se nalazi Klub zvezdica, odakle je magija i krenula pre gotovo četiri decenije. Kako smo i mogli ovde čuti, svi su uvek dobrodošli da se pridruže njihovom sazvežđu.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

VRBAS Vreme
Fejsbuk

Emisije

Iz našeg grada

TV Bačka

Iz našeg grada


Da pitamo

TV Bačka

Da pitamo

Aktuelnosti

TV Bačka

Aktuelnosti
Budi human - Helena