instagram
 
instagram

Društvo

Opštinsko udruženje penzionera Vrbasa obeležilo 75 godina rada

TV Bačka • Redakcija TV Bačka • 8. jun 2022. • 14:47 •

Opštinsko udruženje penzionera Vrbasa obeležilo 75 godina rada Foto: TV Bačka

Već 75 godina penzioneri Vrbasa organizovani su u Opštinsko udruženje. Kontinuitet postojanaja i rada te organizacije članovi i gosti proslavili su na svečan način. S obzirom na to da Udruženje od 1947. godine deluje kontinuirano to ga čini i jednim od najstarijih udruženja građana u Vrbasu. Ovo je razlog više da se istaknu značaj i rezultati ostavreni tokom sedam i po decenija.

Svečanosti su prisustvovali gosti i kolege iz Borova, Srbobrana, Bečeja, Sremske Mitrovice, Sombora, Rastine, Zmajeva i Kucure. Srećan jubiljej i dalji uspeh u radu poželeli su im predstavnici opštine Vrbas kao i Saveza penzionera Vojvodine, krovne organizacije koja okuplja penzionere na nivou pokrajine.

Proslava jubileja nastavljena je dodelom zahvalnica zaslužnm organizacijama i pojedincima koji svojim delovanjem pomažu rad Opštinskog udruženja penzionera Vrbasa. Od osnivanja do danas, najveći kvalitet ovog udruženja, kako je istaknuto, bili su ljudi koji, iako u poznim godinama, i dalje žele da doprinose društvenom razvoju i ostanu aktivno uključeni u društvene tokove.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

VRBAS Vreme
Fejsbuk

Emisije

Iz našeg grada

TV Bačka

Iz našeg grada


Da pitamo

TV Bačka

Da pitamo

Aktuelnosti

TV Bačka

Aktuelnosti
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad