instagram
 
instagram

Društvo

Vatrogasne čarolije za mališane u DVD Bačko Dobro Polje

TV Bačka • Redakcija TV Bačka • 26. april 2022. • 14:40 •

Vatrogasne čarolije za mališane u DVD Bačko Dobro Polje

Dobrovoljni vatrogasci Bačkog Dobrog Polja za mališane iz ovog mesta priredili su atraktivno i zabavno druženje. Uskrušnji praznici poslužili su im kao odličan povod da se sretnu sa najmlađim sugrađanima i da im kroz igru predstave svoj rad. Koliko je to deci bilo zabavno najbolje su svedočili njihovi zadovoljni osmesi i iskrene reakcije, a bilo je prilike i za takmičenje. Dobrovljno vatrogasno društvo u Bačkom Dobrom Polju nastoji da intenzivira svoj rad, a važan segment na putu ka tome im je i prisustvo u lokalnoj zajednici baš kroz manifestacije kao što je ova.

Tradicija duža od 110 godina, koliko u Bačkom Dobrom Polju postoji vatrogasno društvo, ima svoje nastavljače, a po svemu sudeći imaće i svoje naslednike u deci koja se već sada interesuju za rad dobrovoljnih vatrogasaca i njihovu opremu.

Sugrađani mogu da se osećaju bezbedno znajući da će u teškim situacijama priteći dobrovoljni vatrogasci. Uskršnje čarolije očigledno su zbližile dobrovojne vatrogasce i mlađe naraštaje. Deca su imala priliku da se upoznaju i sa pravilima prevencije požara i postupanja u kriznim situacijama. Sve to kroz zabavu i igru.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

VRBAS Vreme
Fejsbuk

Emisije

Iz našeg grada

TV Bačka

Iz našeg grada


Da pitamo

TV Bačka

Da pitamo

Aktuelnosti

TV Bačka

Aktuelnosti
Budi human - Helena