instagram
 
instagram

Društvo

Mladi iz Srbobrana pobednici ovogodišnjeg takmičenja „Srbija u ritmu Evrope“

TV Bačka • Redakcija TV Bačka • 8. septembar 2021. • 16:10 •

Mladi iz Srbobrana pobednici ovogodišnjeg takmičenja „Srbija u ritmu Evrope“

Opština Srbobran najuspešniji je učesnik ovogodišnje manifestacije „Srbija u ritmu Evrope“. Mladi predstavnici ove opštine bili su najbolji na muzičkom takmičnju u konkurenciji 24 lokalne samouprave. Tim povovodom opština Srbobran bila je domaćin konferencije za medije, a naredne godine biće i domaćin manifestacije.

Organizatori manifestacije „Srbija u ritmu Evrope“ kažu da je priprema za predstojeći skup takmičara u Srbobranu već počela, a ujedno će se raditi i na promociji svih potencijala opštine. Mlade Srbobrance predvodio je Veljko Golub iz Nadalja. Bili su sjajni promoteri svoje opštine u ozbiljnoj konkurenciji daleko većih gradova i opština nego što je Srbobran.

Mlade Srbobrance očekuje nagradno putovanje u Holandiju, a opština Srbobran ih je pre toga nagradila produženim vikendom u Mađarskoj. Iz „Srbije u ritmu Evrope“ pohvaljuju dobru organizaciju koju je Srbobran već pokazao, pa su uvereni da će se opština uspešno predstaviti i kao domaćin ovog zahtevnog i popularnog takmičenja.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

VRBAS Vreme
Fejsbuk

Emisije

Iz našeg grada

TV Bačka

Iz našeg grada


Da pitamo

TV Bačka

Da pitamo

Aktuelnosti

TV Bačka

Aktuelnosti
Budi human - Helena