instagram
 
instagram

Društvo

Počela nova školska godina prijemima prvaka u osnovnim školama

TV Bačka • Redakcija TV Bačka • 1. septembar 2021. • 16:04 •

Počela nova školska godina prijemima prvaka u osnovnim školama

Priredbama i prijemima prvaka u vrbaskim osnovnim školama naznačen je početak nove školske godine. Svečano je bilo u Osnovnoj školi „Petar Petrović Njegoš“ u Vrbasu gde su se učenici starijih razreda i nastavnici potrudili da ulepšaju početak školovanja novim đacima. Za prvake i njihove roditelje polazak u školu je veliki i svečan događaj pa je i program povodom toga bio svečan. Ove godine škola „Petar Petrović Njegoš“ u prvi razred upisuje tri odeljenja.

Svečano je bilo i u vrbaskoj Osnovnoj školi „Bratstvo jedinstvo“. U dvorištu ove ustanove roditelji, bake, deke, braća, sestre i ostali rođaci iskupili su  se da na prvi školski čas isprate navršene sedmogodišnjake, dečake i devojčice koji su sa velikim uzbuđenjem čekali da ih prozovu. Škola je za one koji prvi put dolaze u nju pripremila poklone.

Školska zvona pozvala su prvog septrembra đake u sve osnovne i srednje škole. Ali prilku da prvi sednu u školske klupe imali su prvaci za koje počinje obrazovno-vaspitna avantura duga osam godina tokom koje ih očekuje učenje i druženje.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

VRBAS Vreme
Fejsbuk

Emisije

Iz našeg grada

TV Bačka

Iz našeg grada


Da pitamo

TV Bačka

Da pitamo

Aktuelnosti

TV Bačka

Aktuelnosti
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad