Yunet
 

Sport

Pioniri Feniksa dominirali, najmlađi poraženi

TV Bačka Palanka • Redakcija TV Bačka Palanka • 26. mart 2024. • 00:00 •

Pioniri Feniksa dominirali, najmlađi poraženi

Pioniri Feniksa 2010. su gostovali u Crvenki . Uvodni deo ovog meča je protekao u neizvesnoj borbi , tek pred kraj Feniks stiče prednost od 24:19. U nastavku mnogo bolja igra Feniksa koji povećava prednost na 45:30. Feniks u drugom poluvremenu rutinski kontroliše igru i rezultat i na kraju pobeđuje sa 80:53.

Mlađi pioniri 2011. gostovali su u Novom Sadu ekipi KK „ NS Basket“ . Očekivala se tvrda i neizvesna utakmice . To se i ostvarilo igrale su se jake odbrane sa puno kontakta , poeni su se teško postizali. Domaćini su se malo bolje snašli u takvoj igri pa su poveli sa 14:12. Gosti s u drugom periodu uspeli da izjednače rezultat na 20:20. Treći period je bio preoman na ovom meču , Feniks uspeva da povede sa sedam poena prednosti od 36:29. Tu prednost uspevaju da sačuvaju do kraja i pobede sa 42:28.

Najmlađi su se takođe uključili u takmičenje . To je generacija 2014.-2015. Oni su takođe igrali u Novom Sadu. Protivnik im je bio KK „ Defens“ iz Novog Sada. Pokazali su veliku borbenost i veliku želju , takođe visok nivo tehničke obučenosti sa ovaj uzrast . Ali nisu imali ni sreće , vodili su tri četvrtine minimalnom razlikom. Protivnik je u samoj završnici meča pogodio dva šuta i preokrenuo rezultat i ova generacija je izgubila sa 17:21.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena