Yunet
 

Sport

Završen prvi deo takmičenja KSV: Sve pobede i maksimalan broj bodova osvojio KK „Feniks“

TV Bačka Palanka • Redakcija TV Bačka Palanka • 31. januar 2023. • 00:00 •

Završen prvi deo takmičenja KSV: Sve pobede i maksimalan broj bodova osvojio KK „Feniks“

U poslednjem kolu prvog dela takmičenja Košarkaškog saveza Vojvodine, generacija mlađih pionira 2011.KK „Feniks“ dočekala je ekipu KK “Petrovgrad” iz Zrenjanina.

Bila je to utakmica koja je odlučivala o prvom mestu nakon prvog dela takmičenja , i koliko se bodova prenosi u drugi krug.

Od samog početka se vodila velika borba , ekipe su se smenjivale u vođstvu. Na kraju prvog dela rezultat je bio izjednačen 11:11.

Početak drugog dela gosti bolje otvaraju , prelaze u vođstvo od sedam poena . Posle tajmauta trenera Feniksa , stvari se na terenu menjaju . Feniks igra bolju odbrau i pronalazi rešenja u napadu i vrlo brzo uspeva da uhvati rezultatski priključak i čak do kraja ovog dela povede sa minimalnih 28:27.

Treći period donosi odličnu igru domaćina , koji uspevaju da odbranom nateraju protivnika na niz grešaka iz kojih imaju lake poene i stvaraju prednost od 46:36.

Feniks i u poslednjem delu igra odlično i prednost se samo povećavala do konačnih 60:44. Tako da su ovaj deo takmičenja završili sa svim pobedama i prenose maksimalan broj bodova u drugi krug.

 

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad