Yunet
 

Sport

Stonoteniserka iz Čelareva putuje u Split

TV Bačka Palanka • Redakcija TV Bačka Palanka • 6. jul 2022. • 00:00 •

Stonoteniserka iz Čelareva putuje u Split

Na Državnom prvenstvu devete sezone Dunav osiguranje Sportskih igara mladih dodeljene su prve medalje, a poznati su i prvi učesnici velike Međunarodne završnice u Splitu.

U prvoj smeni Državnog finala igrao se i stoni tenis, a plasman na Međunarodnu završnicu izborila je i Knežević Slađana iz Čelareva, koja na ceremoniji dodele medalja nije uspela da sakrije sreću zbog ovog uspeha. Okićena zlatnom medaljom, mlada šampionka iz Čelareva je zaplakala. Slađana je izjavila da jedva čeka da ode u Split, da odmeri snage sa svojim vršnjakinjama iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine, ali i da uživa u drugoj strani Igara, a to su druženje i uživanje na splitskim plažama.

Marija Mihajlović, predsednica Dunav osiguranje Sportskih igara mladih, izjavila je da joj je drago što će deca iz svih krajeva Srbije uživati u Vrnjačkoj Banji, jer su to zaslužili svojim uspehom na prethodnim turnirima. Mihajlovićka je istakla da su deca Srbije i ove godine pokazala da su dobri sportisti, da vole da se druže i da poštuju sve principe Dunav osiguranje Sportskih igara mladih.

„Veliko hvala lokalnoj samoupravi opštine Vrnjačka Banja i hotelu „Fontana“ što su sa zadovoljstvom prihvatili da budu domaćini našeg Državnog finala. Na samom kraju devete sezone Igara, ponosna sam na sve što je moj tim uradio, jer smo i ove godine, u nikad većem broju, dobili poverenje dece, roditelja, trenera, nastavnika. Uspeli smo da organizujemo preko 80 događaja u preko 50 mesta širom Srbije i za decu je, naravno, zahvaljujući našem pulu sponzora, sve bilo besplatno“, dodala je predsednica Dunav osiguranje Sportskih igara mladih.

Međunarodna završnica u Splitu održava se od 15. do 20. avgusta, a na zasluženo mini-letovanje, pored SIMOVACA iz Srbije, stižu i pobednici Državnih finala iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad