Yunet
 

Sport

Sportski, ljudski, humano!

TV Bačka Palanka • Redakcija TV Bačka Palanka • 5. jul 2022. • 00:00 •

Sportski, ljudski, humano!

Iz velike ljubavi prema sportu, zdravom načinu života ali želji da pomognu, tri rekreativca iz Bačke Palanke organizovali su humanitarni trening za sve građane, ljubitelje sporta i rekreacije.

Trening je održan u nedelju 3. jula na „Coca-cola“ teretani na otvorenom, a svi posetioci koji su želeli, radili su sklekove, zgibove i druge vežbe snage. Pored promocije zdravog načina života i fizičke aktivnosti, ovaj trening je imao za cilj da se pomogne maloj Lenki. Svako ko je bio u prolazu i učestvovao na treningu ostavio je novčani prilog. Tog dana je sakupljeno 20.300,00 dinara koje su organizatori uplatili za Lenkino lečenje.

„Odazvalo se dosta ljudi, na početku je bilo nas 30. I očekivali smo da će biti toliko ljudi, ali nismo očekivali da ćemo toliko novca skupiti. Prolaznici su takođe pomagali novčano koliko su mogli, izgleda da nas je to poguralo i da samo zato skupili malo veću sumu novca od očekivane. Trening je bio baš jak i mnogo smo se lepo proveli na treningu. Planiramo u budućnosti opet da ponovimo neki skup, ne mogu sa sigurnošću da kažem kada. Pomogli smo Lenki koliko smo bili u mogućnosti i to je najbitnije,“ izjavio je Milovan Velemir, jedan od organizatora humanitarnog treninga.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena