Yunet
 

Sport

Mlađi pioniri KK „Feniks“ prvaci letnje lige Vojvodine

TV Bačka Palanka • Redakcija TV Bačka Palanka • 29. jun 2022. • 00:00 •

Mlađi pioniri KK „Feniks“ prvaci letnje lige Vojvodine

Letnja liga Košarkaškog saveza Vojvodine završena je još jednim uspehom KK Feniks. Generacija mlađih pionira 2010. godišta i mlađi je ponovila uspeh starijih drugara i postala prvak takmičenja. U poslednjem kolu su se sastali sa ekipom KK Hercegovac, pobeda je bila neophodna da bi ova generacija završila takmičenje kao najbolja.

Sam početak ovog meča je bio neizvestan , već od polovine prvog dela Feniks preuzima kontrolu nad rezultatom , prvi deo završava se sa prednošću Feniksa od 13:6. Slična igra je viđena u drugom delu , Feniks je postepeno povećavao prednost do 33:21. Treći period je bio ključan za ovaj meč , Feniks je igrao veoma efikasno i samim tim se prednost povećala na velikih 59:37. U poslednjem periodu Feniks rutinski završava ovu utakmicu i pobeđuje sa 78:50 i postaje šampion ovog takmičenja.

Za Feniks su nastupili: Nikolašević Filip, Savić Vidak, Jovanović Stefan , Vujić Uroš, Trifunović Vukašin , Bjelobrk Stefan, Puhača Strahinja, Borocki Uroš, Kopanja Mila , Sušac Lara, Milošev Aleksandar, Šušilović Veljko , Zorić Nikola i Kaliić Miloš. Proglašeni su i najbolji igrači takmičenja Vujić Uroš i najbolji trener Branislav Žarković.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad